UG levert als eerste begroeid isolatiedak

Als eerste in Nederland levert Universal Greenfields een groendak dat ook daadwerkelijk uw dak isoleert, het begroeide isolatiedak.

Nog nooit kon alleen een groendak zoveel bijdragen aan een duurzame dakoplossing. Begroeide daken zijn duurzaam om de veelal bekende redenen, hier nog even kort opgesomd: Biodiversiteit in de stedelijke omgeving, vermindering hitte stress in de stad, watervertraging en –buffering, afvangen fijnstof en omzetten CO2 in zuurstof, esthetisch waarde, bescherming dakbedekking en isolerende (passief) werking in de zomer.

Nu kan het begroeide dak ook in de zomer als ook de winter (actief) isoleren door onze bescherm- en isoaltiedoek GreenDec®. Met een isolatie waarde van Rc=1.07 per 10 mm dragen de ‘UG begroeide isolatiedaken’ met een beperkte opbouwhoogte en een omgekeerd dakconstructie actief bij aan het isoleren van een bouwwerk in de zomer én de winter.

De GreenDec® isolatiedeken is gemakkelijk door onze dakhoveniers te verwerken, is Cradle to Cradle, dampopen, is drukvast en heeft een geringe dikte in vergelijking met traditionele isolatieproducten.

In diverse gemeenten wordt susbsidie gegeven op het isoleren en begroenen van daken in de stad. Vraag naar meer informatie!

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.